PROMOCIÓ VERDAGUER 175

PISOS EN Sant Boi de Llobregat

Sant Boi de Llobregat

Calle de Mossèn Jacint Verdaguer, 175

Promoció de 3 habitatges exclusius en el centre de Boi de Llogregat. Consta de dos pisos amb dos dormitoris i un bany complet, i un dúplex amb tres habitacions i una gran terrassa.

2-3 habitacions

SIMULADOR DE HIPOTECA

T’interessa alguns dels pisos a la venda? Aquí tens una eina per calcular quina seria la teva quota mensual d’hipoteca. Introdueix el preu del pis que t’interessa i observa el resultat!
* El resultat del simulador és orientatiu i no vinculant, ja que és necessari trametre la informació completa a les entitats financeres per a la seva valoració final. L’import dels impostos i despeses és orientatiu i pot variar en funció del preu de l’habitatge i la ubicació de la mateixa.

UBICACIÓ D’INMOBLE

Sant Boi de Llobregat és una vila i municipi de la comarca de el Baix Llobregat. La població supera els 80.000 habitants, a 6km de l’aeroport, 9km del port i 15km de Barcelona. És un punt estratègic en el sistema de comunicacions al sud de Barcelona, sent un municipi ideal per a viure combinant la tranquil·litat i la proximitat.

QUALITATS I ACABATS

\
Electrodomèstics

Forn i microones marca BOSCH. Inclou rentavaixelles integrat també de marca BOSCH.

\
Taulell de cuina

Taulell i revestiment frontal de marca SILESTONE color White Storm d'1,2 cm de gruix.

\
Fogons

Cuines equipades amb placa d'inducció i grup extractor per a evacuació de fums.

\
Mobiliari

Armaris superiors amb porta lacada en blanc acabat brillant i sense tiradors. Mobles baixos amb el mateix acabat. Sistema de frenat de calaixos i portes.

\
Paviment

Terra de parquet laminat AC4 de la marca PARADOR, amb macro-resistència a les rascades. Peces de mida ampla (2200 x 243 mm) i acabat color roure natural.

\
Fontaneria

Aixetes marca Torvisco o similar a rentamans i dutxes. Les aixetes de les dutxes són termoestàtiques i amb efecte pluja.

\
Plat de dutxa

Plat de dutxa de càrrega mineral fabricat amb STRATO, amb els màxims resultats en diferents certificacions antidesllissament, marca Torvisco.

\
Revestiment i alicatat

Revestiment de parets fins al sostre amb gres porcelànic de marca PAMESA.

\
Inodors

Inodors marca Roca.

\
Mobiliari

Moble de bany amb rentamans de porcellana en dos models segons el bany.

\
Mirall

Mirall amb retroiluminació al bany principal.